test
/data/sites/web/cmscentereu/subsites/www.webtools.be//includes/
cmsmodules.php

Professionele website beheer software.


Content management module

Met onze content management module kan u de teksten aanpassen van uw website, menu items toevoegen of verwijderen, formulieren aanmaken. Deze content management modules zijn ook voorzien van functionaliteiten voor zoekmachine optimalisatie.

Kalender module

Met onze kalender module kan u eenvoudig kalender items op uw website plaatsen en beheren. Ons systeem kan verouderde kalender items ook automatisch bijwerken op uw website. Elk kalender item kan in detail worden uitgebreid met verdere informatie.

Nieuws module

Met onze nieuws module plaatst u eenvoudig nieuwsberichten op uw website. Deze kan voorzien worden van social media deel-knoppen en beschikt over functionaliteiten voor google optimalisatie.

Referentie module

Met deze module kan u uw referenties zelf aanpassen op uw website.            
U kan per referentie 1 of meerdere foto’s plaatsen en eventueel onderverdelen in categorieën.

Fotogallery module

Met deze module kan u uw foto’s overzichtelijk aan uw bezoekers presenteren. Via een multi upload kan u op een snelle manier een volledig foto album online plaatsen. Het systeem maakt zelf de thumbnails en pagina’s. Het systeem kan ook automatisch een watermerk toevoegen op elke foto.

Video module

Met deze module kan u video filmpjes op uw website plaatsen en deze beheren. Heeft u regelmatig video's die u wenst te plaatsen en te verdelen in categoriëen dan is dit de ideale module voor u.

Gastenboek module

Met deze module kunnen uw website bezoekers een bericht achterlaten op uw website. U dirigeert het gastenboek zelf door berichten te verwijderen, teksten aan te passen en trefwoorden in te voeren waardoor ongewenste berichtjes niet geplaatst kunnen worden.

Producten module

Met deze module kan u product items weergeven op uw website en deze zelf beheren. U kan hier ook foto’s aan koppelen. Deze module is niet geschikt als webwinkel maar enkel voor eenvoudige weergave van uw producten al dan niet met de aankooptarieven erbij.